Rakennusmarket Kauhajoki - Yritysinfo, aukioloajat ja sijainti

FacebookGDPR

Rakennusmarketin ulkokuva

Rakennusmarketin yritysinfo

RM Rakennusmarket on rakentajan ja teollisuuden tavaratalo, jolla on pitkät perinteet ja vankka jalansija markkinoilla. Tuotevalikoima on laaja ja se muuttuu joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Palvelualtis ja ystävällinen henkilökuntamme on asiantuntevaa ja opastaa asiakasta tarvittaessa valitsemaan parhaat vaihtoehdot aina perustuksista piipunhattuihin saakka. Samassa yhteydessä toimii myös Suupohjan Lukko, joka on valtuutettu Abloy -myyjä.

Matkahuoltopalvelut

RM Rakennusmarket Oy toimii Kauhajoella myös Matkahuollon asiamiehenä. Palveluvalikoimaan sisältyy Matkahuollon matka- ja pakettipalvelut sekä matkakorttien lisälataukset. Matkahuoltoasioissa palvelemme maanantaista perjantaihin kello 8–17 välisenä aikana.

Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Seinäjoen Matkahuolto. Kuljetustilaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen rahti.seinajoki[at]matkahuolto.fi tai numerosta 020-7105335.

Matkahuolto kuljettaa kuluttajien ja yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800-132582 on avoinna ma-pe klo 7–21 ja la klo 9–17.

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta.

Sähköpostiosoitteemme matkahuoltoasioissa on asiamies.kauhajoki[at]matkahuolto.fi.

Sertifikaatit (Suupohjan Lukko)

  1. ISO 9001, Laadunhallintajärjestelmä (2008)
  2. ISO 14001, Ympäristöjärjestelmä (2004)
  3. OHSAS 27001, Toimintajärjestelmä (2007)

 Keskeinen sijainti

Liikkeemme sijainti on pääkadun varrella Kauhajoen keskustan ytimessä. Meillä on helppo asioida hyvien parkkitilojen ansiosta ja lastauslaiturilta on helppo kuormata isommatkin tavaraerät.

 Aukioloajat

Rakennusmarket / MH

Arkipäivisin 8.00 - 17.00

Suupohjan Lukko

Arkipäivisin 8.00 - 17.00

Varasto (os. Talvitie 9)

Ei päivystystä. Soita liikkeeseen
ja tulemme paikalle pikimmiten.

 Pähkinänkuoressa

  1. Toimipaikkana Kauhajoki
  2. Perustettu vuonna 1968
  3. Työllistää tällä hetkellä 4 henkilöä

 Avoimet työpaikat

- ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä